“Ik denk dat iedereen baat kan hebben bij yoga, en daarom zeker ook de kinderen bij Bahay Aurora. Zij hebben vaak al veel traumatische ervaringen meegemaakt op jonge leeftijd. Yoga kan ze helpen om hier beter mee om te gaan.”

Het doen van yoga is enorm goed voor het lichaam en geest. De fysieke houdingen, ademhalingstechnieken en naar binnen gekeerde aandacht bereiden het lichaam voor op meditatie. Door het beoefenen van yoga wordt het lichaam sterker en flexibeler en verbetert je houding. Daarnaast kan yoga zorgen voor een verbeterde mentale gezondheid doordat het stress en angst vermindert. Naast deze voordelen, kan yoga je leren met meer compassie met jezelf, en de mensen in de wereld om je heen, om te gaan. Iedereen kan baat hebben bij yoga en daarom zeker ook de kinderen bij Bahay Aurora. Zij hebben vaak veel traumatische ervaringen meegemaakt op jonge leeftijd. Yoga kan ze helpen om hier beter mee om te gaan.

Met hulp van Wings of Support wordt een ruimte gecreëerd waar 15 kinderen tegelijkertijd yogales kunnen hebben, waar het licht gedempt kan worden en waar gebruik gemaakt kan worden van het nog aan te schaffen materiaal. Uiteindelijk wordt het een grote overdekte zaal, waar ruimte is voor opslag van speelgoed en yogamateriaal en waar ook nog voldoende ruimte is les te geven aan een grote groep kinderen.