Inschrijving Bushcamp open
21 september t/m 3 oktober 2019

WOSwijs Blog december 2018 | Mededeling van Bushcamp team

Bushcamp 2019

Van zaterdag 21 september tot en met donderdag 3 oktober 2019 organiseert Wings of Support weer vier bushcamps voor kinderen uit tehuizen over heel Kenya. Voor het 18de jaar worden de Bushcamps door de stichting georganiseerd. Het Bushcamp vindt plaats aan de schilderachtige oevers van het meer van Naivasha op ongeveer 2 uur rijden van Nairobi. Het Bushcamp zal bestaan uit 4 afzonderlijke kampen van 4 dagen ieder.


Voor deze kampen heeft de Stichting hulp van haar donateurs nodig. Dit geldt zowel voor grondpersoneel als voor vliegend personeel als donateurs buiten KLM en Martinair.


Inschrijving geopend
Vanaf 1 JANUARI 2019 om 00.00 LT (niet eerder) start de inschrijving voor Bushcamp 2019.
Iedereen die donateur is van de Stichting Wings of Support kan één of meerdere kampen mee maken. Opgeven kan bij bushcamp@wingsofsupport.org onder vermelding van:
Je naam
Functie
Bedrijf
Personeelsnummer
Afdelingscode
Geboortedatum
Adres
E-mail
Telefoonnummer
Data beschikbaar


Inschrijfgeld

Je komt op de deelnemerslijst na ontvangst van het inschrijfgeld van € 10 op rekening NL42INGB0007743550 tnv Stichting Wings of Support inzake Bushcamp 2019. Vermeld hierbij de juiste naam van de vrijwilliger!Toewijzing is mede afhankelijk van de bezetting van een kamp. Wij proberen een eerlijke mix te maken van ervaren en onervaren vrijwilligers en van grond- en vliegend personeel.


100-jarig bestaan KLM
Om iedereen de kans te geven het 100-jarig bestaan van KLM mee te maken, hebben we Bushcamp dit jaar iets vervroegd. De vier kampen van Bushcamp 2019 zullen nu zijn van:
Zaterdag 21/9 tot en met dinsdag 24/9
Dinsdag 24/9 tot en met vrijdag 27/9
Vrijdag 27/9 tot en met maandag 30/9
Maandag 30/9 tot en met donderdag 3/10.


Een paar dagen van te voren wordt het kamp opgebouwd en we hebben ook mensen nodig om het kamp af te breken. Deelnemers aan het Bushcamp doen dit in hun eigen tijd, op eigen kosten en op eigen risico. Dus je moet zelf je vrije tijd regelen. Houd hier dus rekening mee bij het aanvragen van vluchten en of vakantie. Reken er op dat een Bushcamp je 6 à 7 dagen uit en thuis kost."Tot ziens aan het kampvuur!"


Kosten

De kosten voor een kamp waren €170 (inclusief Flying Blue-ticket). We weten op dit moment nog niet, of de Flying Blue tickets beschikbaar zullen zijn.
Houdt verder rekening met kosten van visum ($50), overnachting (vanaf €12) en vervoer naar kamp ($10-70, afhankelijk van aantal passagiers).


Per kamp hebben we maximaal 25 vrijwilligers, ouder dan 21 jaar, nodig.


BBQ

In de zomer (zondag 30 juni) wordt een BBQ/vergadering georganiseerd in Loosdrecht voor de deelnemers aan het Bushcamp. Hier wordt alles uitgelegd van het kamp en heb je gelegenheid om van gedachten te wisselen met ervaren Bushcampers.


Als je vakantiedagen opneemt heb je meer kans dan als je van je RV afhankelijk bent. Je kunt je aangevraagde reis immers misschien niet krijgen.


Elk jaar is Bushcamp weer spannend, ontroerend en vreselijk gezellig.

Tot ziens aan het kampvuur!


De organisatie is in handen van het ‘Bushcampteam”. Dit bestaat uit:
Gerry Bouma
Carmen Kruithof
Jo de Loos
Elske Reyers
Paul Santman
Marius den Dulk
Inske den Dulk


Namens het Bushcampteam,
Marius en Inske den Dulk