Anne Vos maakte gebruik van de Vrijwillige Vertrekregeling en heeft inmiddels KLM verlaten. Zij was leidinggevende bij Component Services (vliegtuigonderhoud) en werkt nu bij de luchtverkeersleiding. Hoofd van de WoS Sponsor Commissie is zij ondanks haar vertrek bij KLM gebleven. Bij het geboortekaartje van haar dochter Mia zat een apart kaartje met de volgende tekst: ‘Mocht je Mia iets cadeau willen doen, dan willen we je vragen een donatie over te maken …’.

“Na de geboorte van mijn zoontje merkte ik al dat je veel dingen krijgt die je al hebt of die je maar kort of, in het ergste geval, helemaal niet gebruikt. En nu, bij nummer twee, geldt dat nog meer. Ik ben voor hergebruik en wil mijn kinderen meegeven dat het niet normaal is dat je alles maar hebt”, vertelt Anne.

“Mensen konden niet op kraamvisitie komen vanwege corona dus vonden zij het leuk dat zij toch wat konden doen in de vorm van een donatie.” Mia is alweer drie maanden oud maar er komt nog steeds geld binnen. In 2018 is Anne meegeweest met een klusreis naar Kaapstad. “Op kantoor ben je bezig met geld binnen halen, maar als je een project bezoekt zie je echt de ellende en het goede wat er met het geld wordt gedaan. De klusreis was heel indrukwekkend en ik was toen al van slag, maar nu, als moeder … ik vraag me af of ik dat aankan”, besluit Anne.

Deel dit artikel: